Tulevik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 4:13-17

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. (Filiplastele 4:6)

Juba enne laste sündi hakkasime abikaasaga planeerima nende tulevast elu. Lapsevanemaks olemine tähendab nii lootusi kui hirme. Mis saab meie lastest? Milline saab olema nende elu? Kas nad õpivad hästi ja saavad head ametid? Kas nad säilitavad oma usu? Vahel me kaldume laste pärast rohkem muretsema kui palvetama. Ometi oleme kõik sama Looja lapsed. Kui meie tütar hakkas keskkooli lõpetama, siis seisis ta valikute ees – kas minna ülikooli, teha aasta aega tööd või osaleda noorte rahvusvahelises vahetusprogrammis. Siis algas pandeemia ja kõik plaanid tuli ära muuta. Pandeemia pani meid palvetama ja pühakirjast selgust otsima, sest Jumala armastus ei lakka ka keerulistel aegadel. Tema sõnad kinnitavad meid: “Sest otsekui taevad on maast kõrgemal, nõnda on minu teed kõrgemad kui teie teed, ja minu mõtted kõrgemad kui teie mõtted.“ (Js 55:9). Meie Jumal on kõikvõimas.

Andre de Albuquerque Caetano (Minas Gerais, Brasiilia)

PALVE:
Armastuse ja halastuse Jumal, õpeta meid palvetama ja Sind usaldama. Anna meile igapäevane leib ja kingi hingerahu. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usaldan oma plaanid Jumala hoolde.

PALVE TULIPUNKT:
KESKKOOLIÕPILASTE VANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.