Meie osa

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 17:20-26

Sellepärast annab Issand ise teile tunnustähe: ennäe, neitsi jääb lapseootele ja toob poja ilmale ning paneb temale nimeks Immaanuel. (Jesaja 7:14)

Lapsest saadik õpetati mulle kodus ja kirikus, et Jumal täidab oma tõotused, millest loeme Piiblist. Usun, et Jeesuse ema Maarja lapsepõlv oli selles mõttes minu omale sarnane. Tol ajal ootasid juudid Messia tulekut, mis pani nad kirju uurima ja loetu üle arutlema. Jesaja raamat kinnitab, et „neitsi jääb lapseootele ja toob poja ilmale ning paneb temale nimeks Immaanuel.” (Js 7:14). Kujutan ette, kuidas Maarja võis istuda pühakojas ja kuulata selle kirjakoha lugemist preestri poolt. Kas ta võis aimata, kellest oli seal juttu? Umbes kaks tuhat aastat hiljem loeme meie Piiblit, olles samuti ise selle sõnumi osalised. Meie roll pole muidugi võrreldav Maarja omaga, kuid Jeesus, kes palvetas tulevaste uskujate eest, pidas silmas ka meid (Jh 17:20-26). Meie ülesanne on olla teiste kristlastega osaduses, et Kristuse armastus oleks nähtav maailmas. Kui me üksteist armastame, osaleme parimas loos, mis eales kirja pandud.

Jody Williams (Illinois, USA)

PALVE:
Armas Jumal, täname võimaluse eest osaleda Sinu imelises loos. Aita meid armastada üksteist ja jagada Sinu tõde teistega igal päeval. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minul on osa Jumala suures loos.

PALVE TULIPUNKT:
MADALA ENESEHINNANGUGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.