Kristuse Ihu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 12:12-26

Ja kui üks liige kannatab, siis kannatavad koos temaga kõik liikmed, ja kui ühte liiget ustatakse, siis rõõmustavad sellest ühtlasi kõik liikmed. (1. korintlastele 12:26)

Mõned aastad tagasi osalesin Ühinenud Metodisti Kiriku naiste konverentsil, mis toimus Mosambiigis. Riigi pealinnas Moputos kohtusime kohalike naistega ja uurisime koos Pauluse esimest kirja korintlastele, 12. peatükki. Meie kultuuritaust oli väga erinev ja see aitas üksteiselt õppida. Kolmandal päeval tutvusime erinevate palvepraktikatega ning lõpuks jagasime ka isiklikke palvesoove. Siis selgus, kuivõrd sarnased me tegelikult oleme. Nii aafriklased kui ameeriklased valutasid südant pereprobleemide, ebavõrdsuse, vägivalla ja HIV-i leviku pärast. Ühised mured ühendasid meid nii üksteise kui Issandaga. Ka tänane kirjakoht meenutab, et erinevustele vaatamata moodustame ühtse Kristuse Ihu. Koos teenimine ilmutab nii meie ühiseid vajadusi kui sõltuvust Kristusest.

Beth Bronson Troop (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Armas Jumal, ühenda oma lapsed nii, et võiksime ühtse Kristuse Ihuna jagada alandlikult Jumala armastust selles maailmas. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Erinevustele vaatamata oleme kõik Kristuse Ihu liikmed.

PALVE TULIPUNKT:
TEISTE KULTUURIDE MÕISTMINE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.