Jumala töö

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 5. Moosese raamat 26:1-11

Ja ta tõi meid siia paika ning andis meile selle maa, maa, mis piima ja mett voolab. Ja nüüd, vaata, ma toon selle maa uudsevilja, mille sina, Issand, mulle oled andnud. (5. Moosese raamat 26:9-10)

Olen valmistumas täisajaliseks vaimulikutööks. Ma lootsin esimesel paaril aastal majanduslikus mõttes hakkama saada säästudega, kuid tänaseks on olukord muutunud ja see pole enam kindel. Kas saan oma praegusest tööst loobuda? Mõtlesin koguni oma kümnist vähendada, et tulevikuks midagi tallele panna. Ühel pühapäeval luges meie pastor ohvrikorjanduse ajal tänast kirjakohta ja see avas mulle uue perspektiivi. Piiblis on palju Jumala tõotusi, aga nende ridade autor meenutab seda, mida Jumal on juba teinud. See pani mind mõtlema kõigile õnnistustele, mida olen elus kogenud. Kuna Jumal on teinud suuri asju, võin oma Loojat ja Lunastajat ka tulevikus usaldada. Olen veendunud oma vaimulikukutses ja küllap Jumal siis ka minu eest hoolitseb. Seega majanduslikud mured ei pea esiplaanil olema. Mõte Jumala ustavusest annab mulle kindluse ka ebakindlal ajal.

Andrew Michael Ardoin (Louisiana, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita alati meeles pidada Sinu tööd meie elus, et julgeksime Sind ka tulevikus usaldada. Õnnista meie kümnist. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kümnis viitab sellele, mida Jumal on juba teinud.

PALVE TULIPUNKT:
TÄISAJAGA TÖÖD ALUSTAVAD VAIMULIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.