Uus elu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 43:1-7

Siis Jeesus rääkis neile taas: „Mina olen maailma valgus. Kes järgneb mulle, ei käi pimeduses, vaid tal on elu valgus.” (Johannese 8:12)

Rannal jalutades märkasin düünide piiril ilusat loorberipuud, mis oli maha kukkunud. Meretuulte poolt räsitud puu oli jätkuvalt elus, osa oksi oli kuivanud, kuid uued võrsed olid juba välja ilmunud ja sirutusid valguse poole. Ka meie saame vahel elutormides räsida või oleme koguni pikali lükatud. Ometi võime edasi elada ja säilitada ilu ka sellises olukorras. Tormide kaudu võib Jumal tuua meie ellu uue kasvu, teda usaldades tulevad ka raskused kasuks ja teevad meid tugevamaks. Ka kannatuse hetkel võime pöörduda Jeesuse kui maailma valguse poole. Tema on selle maailma ära võitnud (Jh 16:33) ja miski ei saa meid Jumalast lahutada. Meie elukogemused aitavad mõista ja kaasa tunda neile, kes kannatavad. Raskused toovad meid Jumalale lähemale ja Kristuses kogeme uut lootust, jõudu ja vaimulikku kasvu.

Ann Stewart (Lõuna-Austraalia)

PALVE:
Armastav Jumal, kui me pöördume Sinu poole rasketel aegadel, siis tervenda meid ja lase kõigel tulla meile kasuks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Raskuste keskel sirutun Jumala valguse poole.

PALVE TULIPUNKT:
MURTUD HINGEGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.