Tunnistajad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 12:1-3

Seepärast ka meie, kelle ümber on nii suur pilv tunnistajaid, pangem maha kõik koormav ja patt, mis hõlpsasti takerdab meid, ja jookskem püsivusega meile määratud võidujooksu! (Heebrealastele 12:1)

Mulle meeldib vaadata videosid kristlike kooride esinemisest mujal maailmas. Mõned esitavad kodumaa autorite loomingut, teised üldtuntud repertuaari. Kord juhtusin nägema vaimuliku laulu “Oo arm, võrratu” esitust korraga mitmes keeles. Seda lauldi inglise, norra, saksa, hiina, araabia, heebrea ja mitmes teises keeles. Kõikide hääled sulasid kokku üheks meloodiaks. Teine video oli tehtud kontserdil, kus sama laulu esitas 800 igas vanuses lauljat, saatjaks palju instrumente. Nähtu oli minu jaoks väga inspireeriv ja julgustav. Sellised esitused annavad aimu pühade osadusest. Me oleme Kristuses omavahel ühendatud “suure pilve tunnistajate” juuresolekul. Kui mu ellu tuleb kriis, mõtlen kõigile neile pühadele tunnistajatele, kelle tuge ma tajun. Meie eest palvetavad need, kes on juba eele jõudnud, kuid on endiselt meiega ja ootavad aega, mil ühineme nende igavikulise kooriga.

Lynn Domina (Michigan, USA)

PALVE:
Ustav Jumal, aita meid olla toeks teistele ning võtta vastu ka neilt abi. Täname üleilmse kristliku osaduse eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mõtlen pühadele inimestele, keda olen kohanud.

PALVE TULIPUNKT:
LAULJAD JA MUUSIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.