Hea Karjane

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 15:1-7

Missugune inimene teie seast, kui tal on sada lammast ja ta ühe neist kaotab, ei jäta neid üheksatkümmend üheksat kõrbe ega lähe kadunule järele, kuni ta tema leiab? (Luuka 15:4)

Lapsepõlves meeldis mulle väga lugu kadunud lambast. Palusin vanematel seda igal õhtul jutustada. Lugu tundus väga põnev – karjane loeb oma lambaid ja järsku avastab ühe puudu olevat. Ohtudele vaatamata läheb ta kadunut otsima. Olin lamba pärast alati mures. Kas karjane ikka leiab ta üles? Õnneks lõppes lugu alati õnnelikult. Selle tähendamissõna sõnum annab mulle ka täna jõudu. Meie ohtlikus maailmas on palju abivajavaid lapsi, keda saab üksnes Jumal aidata. Ka keset ohte ja väljakutseid võime loota Kristuse ustavusele. Meie ülesanne on jagada Jumala armastust ja tutvustada lastele Head Karjast, kes kaitseb ja julgustab neid ohtude keskel. Jeesus on alati lähedal ja pakub rahu ning lootust.

Elci Lima (São Paulo, Brasiilia)

PALVE:
Armuline Jumal, aita meid märgata laste vajadusi ja jagada nendega Sinu armastust, et nad ei tunneks hirmu ja üksindust. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saan aidata lapsi oma kogukonnas?

PALVE TULIPUNKT:
LASTETÖÖ KOGU MAAILMAS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.