Jumala armastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Johannese 4:7-12

Seepärast ma ütlen teile: Ärge muretsege oma hinge pärast, mida süüa, ega oma ihu pärast, millega riietuda! Eks hing ole enam kui toidus ja ihu enam kui rõivas? (Matteuse 6:25)

Aastaid tagasi kannatasin söömishäirete all, mis mõjusid mu tervisele laastavalt. See oli raske aeg, mil ma ei tundnud enam iseennast ära. Ma valetasin vanematele, peitsin end sõprade eest ja reageerisin teiste lähenemisele kas pisarate või raevuga. Samal ajal kaotasin ka oma usu, kuid Jumal ei jätnud mind maha. Viimaks sattusin raviasutusse, kus juhtusin ühel õhtul lugema tänast kirjakohta. Jeesus ütleb seal, et me ei peaks muretsema ei toidu ega muude meie ihuga seotud vajaduste pärast. See kõnetas mind erilisel viisil, ilmselt teisiti kui Jeesuse tollast kuulajaskonda. Jumala armust sain jõu asuda paranemise teele ja tänaseks olen söömishäiretest vabaks saanud. Kui mind tabavad jälle kiusatused, siis meenutan toda õhtut ja Jumala tingimusteta armastust minu vastu.

Eliza Smith (Tennessee, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, tänu Sulle, et juhid meid oma Sõna juurde ja kõnetad meid selle kaudu. Aita meid usaldada Sinu armastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal pakub tingimusteta armastust.

PALVE TULIPUNKT:
KINNISED RAVIASUTUSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.