Tervendamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Ilmutusraamat 21:1-5

Aga meie kodupaik asub taevas, kust me ka ootame Päästjat - Issandat Jeesust Kristust, kes meie alanduse ihu muudab oma kirkuse ihu sarnaseks selle väe toimel, millega ta suudab ka alistada enesele kõik. (Filiplastele 3:20-21)

2020. aastal eemaldati mu näolt kirurgiliselt nahavähi rakud. Armi kahandamiseks ja tasandamiseks pidin seda mitu korda päevas masseerima. Lisaks pidin 23 tundi ööpäevas kandma armiplaastrit. Teisisõnu, armi eemaldamine nõudis minult arvestatavat pingutust. See kogemus pani mind mõtlema erinevatele armidele meie elus. Mõned neist on nähtavad, kuid enamik minu arvates mitte, olgu need põhjustatud hülgamisest, väärkohtlemisest, halbadest valikutest või Jumala seaduste eiramisest. Olen tänulik nii arstidele, kes suudavad eemaldada ohtlikud rakud, kui ka nõustajatele, kes aitavad ravida meie sees olevat valu. Kõige enam tänan Issandat, kes on kõrvaldanud meie lahusoleku Jumalast. Selle nimel ei suuda me ise kunagi piisavalt pingutada. Õnneks on pattude põhjustatud armid Jeesuse ristisurma läbi määratud paranemisele. Jumal on tõotanud, et need, kes armastavad ja usuvad Kristust, saavad uue ihu taevas, kus meie arme, olgu need siis nähtavad või nähtamatud, enam ei ole (vt Ilm 21:4). Milline hämmastav tõotus!

Larry Scanlan (Maryland, USA)

PALVE:
Kallis Issand, aita meil heita oma mured ja hirmud Sinu peale. Me usaldame Sinu abi, kuni jõuame Sinu igavesse ligiolusse. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal tervendab mind kunagi lõplikult.

PALVE TULIPUNKT:
NÕUSTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.