Jumala arm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 1:9-14

Seepärast ei ole ka meie, sellest päevast peale kui me seda kuulsime, lakanud teie eest palvetamast ega palumast, et teid täidetaks tema tahtmise tundmisega kogu tarkuses ja vaimulikus mõistmises, et te käiksite Issanda vääriliselt talle kõigiti meeldida püüdes, kandes vilja igasuguses heas töös ja kasvades Jumala tundmises. (Koloslastele 1:9-10)

2019. aastal avanes mul võimalus anda loovkirjutamise kursus grupile välismaalastele, kelle eesmärgiks oli kirjutada oma kogemustest võõral maal elades. Ma kuulsin kursusest vaid paar nädalat enne algust ja polnud jõudnud sellele kohale isegi kandideerida. Programmidirektor aga helistas ja küsis, kas olen huvitatud kursuse õpetamisest. Kuna olime varem koos töötanud, usaldas ta mu oskusi. Alguses arvasin, et ma ei sobi sellesse rolli. Kas olen küllalt pädev, et õpetada neid tähtsaid inimesi? Samas oli see privileeg, et mind välja valiti. See meenutab mulle seda, mida Jumal on Jeesuse kaudu meie heaks teinud. Me ei ole väärt ei Jumala armu ega andestust. Ometi on ta meid valinud ja andnud õiguse olla tema lapsed! Jäägem usus kindlaks, et oleme väärt kõike seda, mida Jumal on meid tegema kutsunud!

Adhiambo E. Ochien’g (Nairobi, Keenia)

PALVE:
Kallis Jumal, mõnikord tunneme end väikeste, nõrkade ja vääritutena. Aita meil meeles pidada, et sinu Poja Jeesuse läbi on meil kõigil suur väärtus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen Jumala silmis väärtuslik.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ALUSTAVAD UUEL TÖÖKOHAL

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.