Julgustuse Jumal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 1:3-7

Kiidetud olgu Jumal ja meie Issanda Jeesuse Kristuse Isa, halastuse Isa ja kõige julgustuse Jumal! (2. Korintlastele 1:3)

Minu esimene keemiaravi protseduur kestis kümme tundi ruumis, kus oli kokku umbes 20 patsienti. Mind kinnitas mu usk, aga ka saatusekaaslaste lahkus. See oli õppetund tõelistest vaimuviljadest. Üks naine, Linda, oli pikka aega võidelnud vähiga. Kui õde tuli selgitama, et tema ravi on mõne päeva võrra edasi lükatud, vastas Linda õele kurnatud naeratusega. Ta korjas kannatlikult oma asjad kokku ja valmistus kliinikust lahkuma. Kui ta minust möödus, siis miski – võib-olla hirm mu näol – sundis teda peatuma ja andma mulle oma käevõru. Ta ütles: „Ma loodan, et võrule kirjutatud kaks piiblisalmi, 2Kr 1:3-4, lohutavad ka Teid!” Kui veetsin aega haiglas, arstikabinettides, ravikeskustes, operatsioonisaalides ja kodus, meenutasin sageli Linda näoilmet, kui ta mulle Pühakirja kinkis. Kuigi ta oli kindlasti palju kannatanud, võttis ta aega, et mind lohutada. Ma ei näinud teda enam kunagi, kuid tundsin vajadust jagada tema lugu ja lohutust, mida Jumal mulle tema kaudu andis.

Martha J. Morris (Tennessee, USA)

PALVE:
Kallis Issand, tänan Sind inimeste eest, keda meile hädaajal saadad, ja lohutuse eest, mida nad pakuvad. Olgem omakorda ustavad teisi lohutama. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala abiga saan julgustada teisi.

PALVE TULIPUNKT:
KEEMIARAVI VAJAVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.