Jumala armastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:1-6

Et Kristus usu kaudu elaks teie südameis ning te oleksite juurdunud ja kinnitatud armastuses, et te suudaksite koos kõigi pühadega tunnetada, milline on armastuse laius ja pikkus ja sügavus ja kõrgus. (Efeslastele 3:17-18)

Nimetan oma kaheaastast lapselast „kolme jala pikkuseks tornaadoks”. Kui ta meile külla tuleb, siis ei jää meie elamine enam endiseks. Ta pöörab sahtlid segi, tõmbab asju riiulitelt maha või loobib neid laiali. Siiski on mõni katkine nipsasjake ja sassis maja väike hind, mida maksta selle armastuse ja rõõmu eest, mida ta meie majja toob. Ma ei vahetaks seda mitte millegi vastu maailmas. Usun, et Jumal armastab mind samamoodi – hoolimata kõigist kordadest, mil olen elanud valesti. Alati, mil ma pole suutnud Jumalat kuulata, ja isegi pärast seda, kui olen jätnud kasutamata võimalused ligimeste armastamiseks, tõmbab Jumal mind endiselt enese ligi ja ütleb mulle, et olen armastatud. Selline on tingimusteta armastus. Seda võib olla raske mõista ja uskuda, kuid olen veendunud, et Jumal ei vahetaks mind mitte millegi vastu siin maailmas. Kui see on tõsi minu puhul, siis kehtib see kindlasti kõigi Jumala laste kohta.

Glenn Way (Tennessee, USA)

PALVE:
Taevane Isa, me teame, et parim viis näidata oma armastust Sinu vastu on armastada kaasinimesi. Aita meil näha inimesi sellistena, nagu Sina neid näed, ja osutada neile sama kaastunnet, armastust ja halastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal armastab tingimusteta.

PALVE TULIPUNKT:
VANAVANEMAD JA LAPSELAPSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.