Jumala sõna

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 12:1-3

Sest otsekui vihm ja lumi tulevad taevast alla ega lähe sinna tagasi, vaid kastavad maad... nõnda on ka minu sõnaga, mis lähtub mu suust: see ei tule tagasi mu juurde tühjalt, vaid teeb, mis on mu meele järgi, ja saadab korda, milleks ma selle läkitasin. (Jesaja 55:10-11)

Saatsin ajakirjale mitmeid kaastöid, kuid alguses neid ei avaldatud. Viimaks see siiski juhtus. Mis aitas mul kirjutamist ja tööde saatmist jätkata? Võin vastata, et tegin seda palve ja järjekindluse abil. Olen mõistnud, et vaimuliku mõtiskluse kirjutamiseks on vajalikud eelnev palvetamine ja Piibli ning muu kirjanduse uurimine. Pärast esimeste kaastööde tagasilükkamist otsustasin veel enam kirjutada. Mõistsin, et mõnikord võib Jumal rääkida kirjutamise kaudu ainult minuga, ja mõnikord võib Jumal püüda minu kirjutamise kaudu kellegi teiseni jõuda. Olenemata sellest, kas Jumal kasutab minu kirjatööd rääkimiseks minu enesega või minu kaudu kellegi teisega, täidavad need sõnad Jumala eesmärgi (Js 55:11). Tahan jätkata mulle määratud võidujooksu. Ma ei tohi väsida ja alla anda (Hb 12:1-3). Palvetamisel, õppimisel ja Pühakirja lugemisel peab olema meie elus oluline osa. Selle kaudu suhtleb Jumal meiega, aga ka teistega meie kaudu.

Kim Koratsky (Tennessee, USA)

PALVE:
Taevane Isa, juhata meid, et võiksime olla Sinu käteks ja jalgadeks maailmas ligimeste kasuks. Aita meil lõpetada iga meie ees seisev võidujooks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalaga veedetud aeg on väärtuslik.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KELLE LOOMINGUT EI TUNNUSTATA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.