Pärl

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 3:12-18

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. korintlastele 5:17)

Juhtusin hiljuti nägema uudist maailma suurima pärli leidmisest. Pärli moodustab molluski sisse pääsenud ärritaja, näiteks mingi parasiit, kalasoomus või mõni muu võõrkeha. See kattub aja jooksul kiht kihi järel pärlmutterkihiga ja muutub viimaks kõvaks ja läikivaks pärliks. Uudistes nähtud hiigelsuurel pärlil pidi ilmselt olema tuhandeid selliseid säravaid kihte. Ka meie ellu satub mitmesugust prügi, olgu kahjulike harjumuste, ebatervete suhete, madala enesehinnangu või jälle rahulolu kaudu. Võime olla isegi arvamusel, et need ärritajad määravad ära meie identiteedi ja me ei saa neid muuta. Kristlastena vastupidi vajame, et Jumala armastus kataks need võõrkehad halastuse ja armu kihiga. Siis on meie elu kaitstud ja uuendatud.

Lu Fullilove (Texas, USA)

PALVE:
Uuendav Jumal, aita meil usaldada Sinu elumuutvat armastust, et peegeldaksime Sinu ilu. Palvetagem nii, nagu Jeesus meid õpetas: „Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.]” (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala arm ja halastus kujundavad mu isiksust.

PALVE TULIPUNKT:
KEERULISED INIMSUHTED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.