PAASTUAJA ESIMENE PÜHAPÄEV

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 11:25-30

Tulge minu juurde kõik, kes olete vaevatud ja koormatud, ja mina annan teile hingamise! Võtke enda peale minu ike ja õppige minult, sest mina olen tasane ja südamelt alandlik ja te leiate hingamise oma hingedele. (Matteuse 11:28-29)

Tänane kirjakoht on mind aidanud paljudel elu keerulistel perioodidel. Iga periood tähendas erinevaid väljakutseid, kuid peamine põhjus, miks ma selle kirjakoha külge klammerdusin, puudutas minu minevikku – elu, mida olin elanud, mida olin teinud, mida olin öelnud ja kuidas olin oma lähedastele haiget teinud. Alati, kui see kõik mulle meenus, põlvitasin ja kahetsesin pisaratega. Hüüdsin Jeesust appi ja iga kord tuletas ta mulle meelde oma armastust ja seda, et ta ei surnud minu eest mitte sellepärast, et olin täiuslik inimene, vaid sellepärast, et vajasin päästmist. Paastuajal tuletame meelde kõike, mida Jeesus on meie heaks teinud. Meil kõigil on erinevad koormad, mis väsitavad ja võtavad meilt elujõu. Kui need koormad sunnivad meid põlvitama, siis on aeg panna need Jeesuse jalge ette, et kogeda kergendust.

R. J. (Mwanza, Tansaania)

PALVE:
Issand Jeesus, täname Sind lõputu armastuse eest meie vastu. Aita meid usaldada Sind, et saaksime vabaks oma koormatest ja elada külluslikku elu. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal toob mu ellu tasakaalu.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KEDA VAEVAB MINEVIK

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.