Usujõud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 28:6-9

Issand on mu tugevus ja mu kilp, tema peale lootis mu süda ja ma sain abi. Sellepärast ilutseb mu süda ja ma tänan teda oma lauluga. (Psalm 28:7)

Õppisin ülikooli viimasel kursusel ja valmistusin lõputööd kaitsma. Mul ei olnud kohal ühtegi pereliiget, sest mu vanaisa, kellega olin neli aastat koos elanud, oli väga haige ja mitmed mu lähedased hoolitsesid tema eest. Kui ma oma kaaslaste ja nende pereliikmete keskel kaitsmist ootasin, helistas mu õde ja teatas vanaisa surmast. Ma hakkasin nutma. Lein ja mure olid sedavõrd valdavad, et ma kukkusin kokku ja sattusin haiglasse. Isa helistas mulle ja ütles, et kui otsustan oma lõputööd mitte esitada, toetab ta minu otsust. See oleks paraku tähendanud kaotatud õppeaastat. Siis meenusid mulle sõnad kirjast filiplastele: “Ma suudan kõik tema läbi, kes teeb mind vägevaks.“ (Fl 4:13) Toetusin palves sellele julgustusele ja otsustasin kaitsmisele minna. See kogemus lähendas mind Jumalale, kes andis vajaliku rahu ja jõu. Mu sõbrad, perekond ja õppejõud olid üllatunud. Võisin vaid öelda: “Jumal aitas mind!“

Pilar González (Coquimbo, Tšiili)

PALVE:
Igavene Jumal, tänu Sinu ligiolu ja julgustuse eest. Aita meid otsida Sind igas olukorras, et Sinule toetuda. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on minu tugevuse allikas.

PALVE TULIPUNKT:
ÜLIKOOLIDE LÕPETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.