Usaldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse evangeelium 27:38-46

Ta on lootnud Jumala peale, eks tema päästku ta, kui ta teda tahab, ta ju ütleb, et ta on Jumala Poeg. (Matteuse evangeelium 27:43)

Palvetasin aastaid lapse saamise pärast. Igatsesin vaadata vastsündinu silmadesse ja kuulda tema esimesi häälitsusi. Sain ravi, palvetasin ja ootasin. Aastad möödusid ja mul oli raske väljendada oma usku, eriti neile, kes olid usuvõõrad. Kas Jumal on ikka usaldusväärne, kui palvetele pole vastust tulnud? Tänane kirjakoht räägib sellest, kuidas Jeesuse vaenlased tema usku naeruvääristasid. Neile tundus, et ristilöödu oli Jumala poolt hüljatud ja seda näisid kinnitavat tema sõnad: „Mu Jumal, mu Jumal, miks sa mu maha jätsid?” Jumal ei päästnud Jeesust ristilt, sest tema päästeplaan oli palju suurem. Ka meil on vahel raske mõista Jumala plaani ja me küsime, miks ta ei tule minu probleeme lahendama? Kui me teda usaldame, on meil lootust. Ka siis, kui meid naeruvääristatakse, on meil põhjust oma usku julgelt kuulutada.

Susan Kerrigan (Washington, USA)

PALVE:
Hea Jumal, aita meid usaldada Sind ka siis, kui palved kohe vastuseid ei saa. Anna meile julgust tunnistada oma usku. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on alati usaldusväärne.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES SOOVIVAD LAST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.