Suur plaan

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse evangeelium 6:25-34

Pange tähele taeva linde: nad ei külva ega lõika ega kogu aitadesse, ning teie taevane Isa toidab neid. Eks teie ole palju enam väärt kui nemad? (Matteuse evangeelium 6:26)

Minu elu on väga aktiivne: olen täisajaga tudeng, teen sporti ja lendan väikelennukitega. Tuleb tunnistada, et vahel olen väga väsinud ja unustan võtta aega Jumalaga olemiseks. Minu elustiil pole midagi erilist. Kõikjal maailmas pingutavad inimesed, et olla tasemel ja saavutada nii isiklikke kui tööandjate eesmärke. Pidevas kiirustamises võib tähelepanu koonduda üksnes hetkevajadustele, mitte suurele pildile. Jumalal on meie jaoks plaan ja see väärib tähelepanu. Kui tema jääb meie elus esikohale ja me keskendume alati tema tahte otsimisele, mitte üksnes tänase päeva muredele, siis muutub meie koorem kergemaks ja me leiame hingamist Jumala tõotustes. Kui Jumal hoolitseb kõige väiksemate eest, siis ei unusta ta ka oma lapsi.

Trevor Turco (Texas, USA)

PALVE:
Hea Jumal, anna meile jõudu ja aita keskenduda Sinu tahte täitmisele. Tänu Sulle kõigi andide eest, mida saame kasutada Sinu teenimisel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei unusta minu vajadusi.

PALVE TULIPUNKT:
ÜLETÖÖTANUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.