Jumala sõna

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 4:29-32

Kogu Pühakiri on Jumala sisendatud ja kasulik õpetamiseks, noomimiseks, parandamiseks, kasvatamiseks õiguses. (2. Timoteosele 3:16)

Lugesime ühel päeval koos sõbraga Päevasõna. Tolle päeva piiblitekst oli tähendamissõna südametust sulasest, palve tulipunktis olid need, kellele peaksime andestama. Me arutlesime seejärel vaimuliku pühendumise üle, kuid ma ei võtnud seda eriti tõsiselt. Hiljem, kui me läksime koos sisseoste tegema, sain korraga väga inetu tekstisõnumi. See vihastas mind tõsiselt, kuid mu sõber tuletas mulle leebelt meelde meie hommikust lugemist. Ehk peaksin püüdma näha ka solvajas ligimest ning jätma oma viha kõrvale? Mõistsin, et vihastamine ei mõista mind õigeks. Õnneks andis Jumal mulle tol päeval ettenägelikult õige sõna ja kaaslase, kes mind õigel rajal hoidis. Vahel laseme end tunnetel kaasa viia, kuigi peaksime küsima, mida Jumal asjast arvab. Peaksime teadlikult peatuma ja vaatama olukorrale Pühakirja valgel. Ma loodan, et järgmisel korral see õnnestub mul paremini.

Jennifer Kingsley (Alabama, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita tähele panna Sinu märguandeid Pühakirja ja meie kaaslaste kaudu. Aita ületada takistused Sinule lootes. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan täna tähele panna Jumala häält.

PALVE TULIPUNKT:
MEIE EESKUJUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.