Heldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 21:1-4

Aga Peetrus ütles: „Hõbedat ega kulda mul ei ole, aga mis mul on, seda ma annan sulle: Jeesuse Kristuse, Naatsaretlase nimel - tõuse ja kõnni!” (Apostlite teod 3:6)

Olin olnud mitu kuud töötu ja säästud hakkasid kokku kuivama. Siis sain veel telefonikõne, milles paluti annetada heategevuseks. Selgitasin oma olukorda ja lubasin annetada, kui ajad paremaks muutuvad. Helistaja küsis igaks juhuks üle, kas ma ei saaks kasvõi natuke anda. See kõne pani mind mõtlema. Kas mul pole tõesti midagi anda? Meenus lugu, kuidas Jeesus pani tähele lesknaist, kes andis ohvrikirstu kogu oma elatise. Isegi kui meil puudub hetkel raha, saame anda midagi muud – oma aega ja valmisolekut aidata. Tol eluperioodil andsin oma panuse kogukonna toidupanga töös, aitasin üht eakat sugulast ja lohutasin leinavat sõpra. Ka tänases kirjakohas suunab Peetrus meie tähelepanu õnnistustele, mis on enam väärt kui kogu maailma vara. Meil on alati midagi anda.

Monica A. Andermann (New York, USA)

PALVE:
Hea Jumal, oleme tänulikud oma aja ja annete eest. Aita neid kasutada viisil ja kohas, kus need on teistele õnnistuseks. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Meil on alati midagi jagada.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME HELDED ANDJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.