uus algus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 3:14-21

Aga Jumalale, kes meis tegutseva väega võib korda saata palju rohkem, kui oskame paluda või isegi mõelda, temale olgu kirkus koguduses ja Kristuses Jeesuses igavesest ajast igavesti kõigi sugupõlvedeni! (Efeslastele 3:20-21)

Meil on kaks last, keda oleme hoolega kasvatanud. Kui nad vanemaks said, tekkis mul rohkem aega enda jaoks. Alguses oli see tore, aga peagi võttis maad pettumus. Mind polnud enam lastele vaja ja elu tundus olevat tühi. Siis tajusin Jumala kutset osalemaks vabatahtlikus töös kogukonna heaks. Nüüd olen piibliõpetaja, mentor ja teenin ka muudes rollides. Olen palju õppinud, inimestega suhelnud ja uusi kogemusi saanud. Vanemas eas võib elu muutuda üksluiseks, mis toob kaasa masenduse. See ei pea nii olema, sest Jumalal on meile uusi ülesandeid. Me saame paluda selles selgust, sest Jumal tunneb meid paremini kui me ise. Võime vajada uut mõtlemist, eluviisi või muid muutusi, mis annavad elule uue sisu. Iga päev on kingitus, mille üle on põhjust rõõmustada. Jumala arm on uus igal hommikul.

Kim Bond (Missouri, USA)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, andesta meile, kui anname maad hirmule. Aita meid vastu võtta uusi väljakutseid, mis toovad ellu rõõmu ja lootust. Kristuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalal on meile anda midagi uut.

PALVE TULIPUNKT:
UUED VÄLJAKUTSED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.