Looming

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:1-10

Sest meie oleme tema teos, Kristuses Jeesuses loodud heade tegude tegemiseks, nii nagu Jumal on juba enne meile seadnud, et me teeksime seda. (Efeslastele 2:10)

Ühel lõunapausil otsustasime töökaaslasega külastada Bostoni nüüdiskunsti muuseumi, mis asub sadamapiirkonnas. Pean tunnistama, et minu arvates moodne kunst ei suuda võistelda vanade meistritega, kuid tol päeval nägin seal mitmeid põnevaid töid. Need olid loodud taaskasutatavast materjalist – vanametallist, paberist ja papist. Juuresolevad selgitused andsid olulist informatsiooni materjali päritolu kohta, millega oli loodud uus kvaliteet. Midagi sellist juhtub siis, kui inimene tuleb Kristuse juurde. Jumal suudab meie vana elu ja suhted uueks muuta. Tavaliselt toimub see järk-järgult. Looja näeb lõpptulemust, kuid materjaliga tuleb esmalt tööd teha. Kui Jumal on töö lõpetanud, on meie kahjulikust elustiilist, isekusest ja südamevalust kujundatud hoopis imeline meistriteos.

Tim Southern (Massachusetts, USA)

PALVE:
Looja Jumal, me täname muutuste eest ja palume kannatlikkust Sinu töö suhtes. Ava me südamed nägemaks seda, milliseks me võime saada. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen Jumala meistriteos.

PALVE TULIPUNKT:
ET KOGEKSIME JUMALA VÄGE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.