Suhted

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 30:1-12

Sina muutsid mu kaebuse mulle ringtantsuks; sa vallandasid kotiriide mu seljast ja panid rõõmu mulle vööks, et mu hing laulaks sulle kiitust ega vaikiks. Issand, mu Jumal, ma tahan sind tänada igavesti! (Psalm 30:12-13)

Mõned aastad tagasi langesin töökohal kiusamise ohvriks. Minu ülemus ja mõned kolleegid tegid mu elu raskeks ja ma plaanisin juba töölt lahkuda. Selles olukorras hakkasin Piiblit ja Päevasõna lugema, mis aitasid mind viimaks otsustada Kristuse kasuks. Lugesin erinevate inimeste lugusid, kelle kogemused olid minu omadega sarnased. Mõistsin, et me pole oma probleemides üksinda, aga Jumal kõnetab meid kõiki erineval viisil. Õppisin palvetama, Jumalat paluma ja ka tänama. Minu töösuhted on tänaseks muutunud. Ülemus on lahkunud ja suhted kaastöölistega paranenud. Mind koguni tunnustati hea teenistuse eest. Jumal ei jäta meid kunagi maha ja muudab meie kaebuse viimaks ringtantsuks.

Daniel Valencia Guevara (Mexico osariik, Mehhiko)

PALVE:
Hea Issand, õnnistatud olgu Sinu nimi! Tänu Sulle rõõmu ja rahu eest, millega õnnistad meid iga päev. Palvetagem Jeesuse eeskujul: „Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (lk 11:2-4)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei jäta mind maha.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KELLEGA MEIL ON KEERULISED SUHTED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.