Meie anded

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 5:6-11

Aga kogu armu Jumal, kes teid on kutsunud oma igavesse kirkusesse Kristuses Jeesuses, parandab, kinnitab, tugevdab ja toetab teid, kes te üürikest aega olete kannatanud. (1. Peetruse 5:10)

Viis aastat tagasi hakkasin renoveerima vanu maju, et neid pärast kordategemist edasi müüa. Tavaliselt olid majad väga halvas olukorras – lagunenud, veekahjustustega ja ohtliku musta hallitusega. Paljudel sadas katus läbi või oli vundament lagunenud. Enne ostmist vaatasime koos äripartneriga majad hoolikalt üle, et mõista nende potentsiaali kinnisvarana. Ma usun, et samal viisil näeb Jumal meis olevat potentsiaali. Ta parandab ja ehitab meid taas üles ja varjab õnnistuste katusega, et oleksime kaitstud elutormide eest. Pühakirja lugemine tugevdab meie vundamenti kristlastena. Kui me kasvame usus ja teadmises, suudame viimaks realiseerida vaimuliku potentsiaali, mida Looja meis näeb.

Melanie Barry (Virginia, USA)

PALVE:
Armastav Isa, Sina võid meid taastada ka siis, kui oleme kannatada saanud. Tänu sulle, et juhid ja aitad meid välja elada meie vaimulikku potentsiaali. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal aitab mul kasutada oma andeid parimal viisil.

PALVE TULIPUNKT:
EHITAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.