Tegutsedes Jumala väes

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Kohtumõistjate 6:11-27

Ja Issanda ingel ilmutas ennast temale ning ütles talle: “Issand on sinuga, sina tubli mees!” (Kohtumõistjate 6:12)

Aastaid tagasi tundsin, et Jumal kutsub mind tegema lastetööd suures kirikus. Mina aga nägin üksnes oma küündimatust sellist ülesannet täita. Pärast seda, kui olin kutsele vastu seisnud ja palunud Jumalalt märki, avastasin peagi, et sedamööda, kuidas ma Issandale alistusin ja teda usaldasin, andis Ta mulle suutlikkuse.

Iseendas olen ma suutmatu, kuid ma usun, et Jumal ei juhi mind täitma ülesannet, andmata mulle suutlikkust seda täide saata. Seda meeles pidades järgisin Jumala kutset ja tegin lastetööd 13 aastat. Laste muudetud elusid näha oli väga rahuldust pakkuv. Saan siiani mõnelt nende hulgast korrapäraseid teateid, milles palutakse eestpalveid või rahalist toetust, teenimaks misjonäri, pastori või isegi lastetöö tegijana.

Näen enda kogemuse ja Gideoni loo vahel sarnasusi. Jumal nimetas Gideoni võimsaks sõjameheks ammu enne seda, kui too pidas ennast võimeliseks täitma ülesannet, mille Jumal talle andis.

Tahan olla nagu Gideon, uskudes, et ükski ülesanne ei ole liiga suur, sest meie Jumal varustab meid nende ülesannete täitmiseks, milleks Tema meid kutsub.

Rebecca Seaton (Tennessee)

PALVE:
Kallis Jumal, aita meil järgida Sinu juhtimist ja uskuda, et Sina annad meile kõik vajaliku Sinu antud ülesannete täitmiseks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui Jumal kutsub meid ülesannet täitma, varustab ta meid selleks vajalikuga.

PALVE TULIPUNKT:
Lastetöö tegijad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.