Jumal näeb, kuuleb, armastab

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 5:13-18

Kui keegi teie seast kannatab kurja, siis ta palvetagu! Kui kellelgi on hea meel, siis ta laulgu tänulaule! (Jaakobuse 5:13)

Tunnistan, et palve ei ole minu vaimuliku distsipliini tugevaim külg. Mul on lihtne juhtida palvet jumalateenistustel või palvetada mõne haige pärast. Kuid distsiplineeritult pikemat aega palves olla on minu jaoks väga raske. Ma muutun vaikselt istudes rahutuks; mul ei ole kerge oma mõtteid vaigistada.

Kuid too päev oli tähtis. Mu mehel oli oluline töövestlus ja me mõlemad olime murelikud. Ma palvetasin ta eest kogu aja, mil ta kodust lahkus kuni tema tagasijõudmiseni. Ma palvetasin oma tavalise hommikuse duši all käimise ja riietumise ajal. Ma palvetasin kohvikeetmise ajal ja istusin siis tund aega diivanil, valades oma südame eestpalves oma mehe pärast Issanda ees välja. See oli emotsionaalselt kurnav kogemus, kuid ma usun, et see oli parim viis oma abikaasa vastu hoolimist näidata.

Ei loe tingimata see, kuidas me palvetame, või see, kas istume, põlvitame või seisame. Ei ole oluline, kas palvetame kõva häälega rääkides, teeme palvenimekirju või lausume kogu päeva jooksul ühesõnalisi palveid. Kõige tähtsam on see, et me palvetame, eesmärgipäraselt ja ustavalt, valades välja kõik oma rõõmud ja kartused Jumala ees, kes näeb kõiki, kuuleb kõiki ja armastab kõiki.

Loren Tate Mitchell (Virginia)

PALVE:
Sõber ja Päästja, tänan Sind võimaluse eest suhelda Sinuga palve kaudu. Aita meil kogu päeva jooksul leida viise, kuidas olla Sinuga ehtsas osaduses. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kõige tähtsam ei ole see, kuidas, millal või kus me palvetame, vaid see, et me palvetame.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes otsivad tööd.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.