Puuduv lähtesignaal

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 9:1-7

Vaata, Jumal on mu pääste! Ma olen julge ega karda, sest Issand Jumal on mu tugevus ja kiituslaul, ja tema oli mu päästja. (Jesaja 12:2)

Mul oli raske aeg. Olime mehega lahutanud oma 15 aastat kestnud abielu. Aasta pärast seda sai ta mootorratta-õnnetuses surma. Ma nägin vaeva, et selles olukorras koos meie teismelise pojaga toime tulla. Mu usk Jumalasse oli tugev, kuid igapäevased väljakutsed üksikemana, majanduslik ebakindlus ja kurbus võtsid oma osa. Jumalaga osaduses olemine oli minu tegemist vajavate asjade nimekirjas tahapoole nihkunud.

Siis kutsus sõbranna mind naiste piiblirühma. Kui uurisime Jesaja 30. peatüki 15. salmi, mõistsin, kui oluline on kuulata Jumala juhtimist: “Pöördudes ja vaikseks jäädes te pääseksite, rahus ja lootuses oleks teie jõud.” Leidsin lohutust ja jõudu, uuendades oma osadust Jumalaga. Kui lähedal ja kättesaadav on meie Jumal! Piiblirühmaga liitumine aitas mul oma prioriteete õigesti järjestada ja leida ühendus meie kõikvõimsa, kõiketeadva ja alati ligioleva Issandaga.

Sara S. Orellana (Florida)

PALVE:
Kallis Jumal, andesta meile, kui igapäevaelu nõudmised muutuvad meile ebajumalaks. Aita meil alati Sind esikohale seada ning kuulata tähelepanelikult ja vaikselt Sinu juhtimist. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas ma olen täna ühenduses Jumalaga, oma jõuallikaga?

PALVE TULIPUNKT:
Üksikvanemad.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.