Liigne pagas

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jesaja 43:18-19

Heitke kõik oma mure [Jumala] peale, sest tema peab hoolt teie eest! (1. Peetruse 5:7)

Eelmisel aastal oli meil kaks üsna erinevat puhkusereisi, üks väikebussiga ja teine lennukiga. Kui me lennureisiks kohvreid pakkisime, valmistasid meile peavalu pagasi kaalu- ja suuruse-piirangud. Me olime harjunud reisima oma vana bussiga, kus oli palju ruumi, nii et võisime võtta kaasa palju isiklikke asju. Kuid lennureisi jaoks pakkides pidime olema väga hoolikad: kaalusime iga kohvrit ning pakkisime neid mitu korda ümber, kuni need vastasid kaalupiirangutele. See muutis meid palju teadlikumaks sellest, millised asjad on reisi jaoks tõesti vajalikud.

Jumal näitab mulle, et just nagu meie bussireisidel, vean endaga elurännakul kaasas ebavajalikke asju. Ma arvan, et mul läheb neid vaja, kuid tegelikult on need minevikukoorem, ebavajalikud harjumused, mõtted, mis ujutavad üle mu meeled ja suruvad enda alla mu vaimu.

Kristlaseks saamine tähendab, et alustame uut elu, loobudes oma vanast elust ja vanadest harjumustest. Kui oleme tähele-panelikud, näeme, kuidas Jumala Püha Vaim ilmutab meile järk-järgult meie hävitavaid hoiakuid ja harjumusi. Selle käigus teeb ta meie meeltes ja südametes vaba ruumi, et täita need vabadusega, mille Kristus on meile oma kannatuse läbi võitnud.

Lenore Warton (Uus-Lõuna-Wales, Austraalia)

PALVE:
Kallis Taevane Isa, aita meil kuulata Sinu Püha Vaimu, et näha vanu harjumusi, millest peame vabanema, ja anna meile jõudu neist lahti lasta. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Selle asemel et kanda vanu koormaid, võin olla vaba Kristuses.

PALVE TULIPUNKT:
Inimesed, kes kannavad minevikukoormat.

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.