Jälgides jumalat

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jaakobuse 1:19-25

Aga otsige esmalt Jumala riiki ja tema õigust, siis seda kõike antakse teile pealegi! (Matteuse evangeelium 6:33)

Lapsena ei söandanud ma tantsides keerutada, sest muretsesin oma välimuse pärast. Minu treener andis mulle sageli nõu keskenduda mõnele punktile seinal, et säilitada tasakaalu. Kuid ma kartsin, et kui pööran pilgu peeglilt ära, võin naeruväärne välja näha.

Ühel päeval kuulasin treeneri nõuannet ja keskendusin kindlale punktile vastasseinal. Otsekohe muutus olukord. Ma olin nüüd võimeline jälgima tantsusamme ja pöördeid ning tulemus oli väga hea.

Ka kristlastena kalduma pigem keskenduma oma väljanägemisele, mitte sellele, kuhu Jumal tahab meie pilgu pöörata. Pühakiri õpetab meid vaatama kõigepealt Jumalale. Matteuse evangeelium 6:33 ütleb, et siis kõike muud antakse meile pealegi! Kui me pöörame oma tähelepanu Jumalale ja Tema korraldustele, siis me ei kaota kontrolli oma elu üle.

Kate Miller (Texas)

PALVE:
Taevane Isa, juhi meie samme ja aita meil hoida oma silmad sinul. Palvetame, nagu Jeesus meid õpetas: Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesusele vaatamine aitab meil säilitada elus tasakaalu.

PALVE TULIPUNKT:
Tantsijad

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.