Pilk Jeesusel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 4:4-9

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. (Filiplastele 4:6)

Töötasin 14 aastat sporditarvete kaupluses Anchorage’is, Alaskal. Ühel päeval, kui olin laost kaupa tooma minemas, kohtasin poeuksel üht ostjat, kes oli ärritunud ja tõi kuuldavale rea kaebusi eelmise ostu suhtes. Teda kuulates jäi mu pilk peatuma ostja T-särgil, millel oli kiri Keskendu Jeesusele. Tahtmatult tekkis mul mõte, et tegemist on üpris silmakirjaliku inimesega. Kuid kohe esitas Püha Vaim mulle enesele küsimuse: „Kas sina ise keskendud Jeesusele?“

Mõistsin, et minu oma fookus oli samuti paigast ära. Hakkasin vaikselt kliendi pärast palvetama ja mind valdas Jumala rahu. Ka klient sai enesevalitsuse tagasi ja lahkus viimaks rahulolevana. Mina kogesin Jumala rahu enneolematul viisil.

Alati, kui püüan keskenduda Jeesusele, mõtlen kirjale filiplastele 4:6, mis ütleb: Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges
Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises.

Phil Cages (Alaska)

PALVE:
Armas Jumal, me täname Sind rahu eest, mille meile annad keset ärevaid aegu. Aita meil siis Sinu poole pöörduda, et võiksime olla Sinu armastuse ja mõistmise kanaliteks. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Palved toovad meile rahu.

PALVE TULIPUNKT:
Kristlased teeninduses

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.