Uks ellu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 10:1-11

Mina olen tulnud, et neil oleks elu, ja oleks seda ülirohkesti. (Johannese 10:10)

Olen koos abikaasaga külastanud kahel korral imelist Firenze linna Itaalias. Me oleme imetlenud suurepärast katedraali ja Ristija Johannese baptisteeriumi erakordselt oskuslikult loodud pronksust, mis võiks Michelangelo sõnul sobida ukseks Jumala paradiisi. Kes sellest uksest siseneb, leiab end hiiglasuurest ruumist, mille põrand, seinad ja lagi on kaunistatud võrratute mosaiikidega. Paraku pole meil õnnestunud turistidena hoone ilu veel seestpoolt näha.

Samal viisil leidub palju inimesi, kes vaatavad Jeesusele, kes enda kohta ütles: Mina olen uks. Neile avaldavad suurt muljet Jeesuse elu, õpetus ja suhtumine inimestesse, kuid nad ei lähe kunagi kaugemale, et leida isiklikku suhet Lunastajaga. Aga just selline kogemus annab inimelule uue tähenduse ja eesmärgi. Jeesuse kohta midagi teada on hea, kuid kui Ta ei saa igapäevases elus meie kaaslaseks, siis oleme millestki väga olulisest ilma jäänud.

Bill Willis (New South Wales, Austraalia)

PALVE:
Meie Päästja, käi täna meie kõrval, et me elud peegeldaksid suhet Sinuga. Aita meid teisi julgustada Jeesuselt õppima ja Teda järgima. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Koos Jeesusega käies elame tõeliselt

PALVE TULIPUNKT:
Turistid

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.