Jumala rütm

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koguja 3:1-8

Igale asjale on määratud aeg, ja aeg on igal tegevusel taeva all. (Koguja 3:1)

Kui ma olin veel väike tüdruk, siis kord ühel perepuhkusel viibides sai mulle osaks unustamatu kogemus. Mind viidi vaatama põnevat tsirkuseetendust, milles esinesid õhuakrobaadid. Lummatult vaatasin suure tsirkusetelgi lae all trapetsitel trikke tegevaid artiste, kes panid mind oma osavuse ja täpsusega õhku ahmima.

Oma vaimulikus elus vajame samuti täpset ajastust. Jumal hoiab meie keha, vaimu ja meeled tasakaalus. See on rütm, milles on olulisel kohal töö ja puhkuse õige vahekord. Seda kirjeldab ka Jumala loomistöö: kuuele tööpäevale järgneb puhkepäev. Et Jumala rütmis püsida, tuleb meil vahel kiirust maha võtta.

Cathy Robbs Turner (Tennessee)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind, et oled näidanud meile puhkuse tähtsust. Aita meil aeg maha võtta, et olla koos Sinuga. Palvetagem nii, nagu Jeesus meid õpetas: Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse! (Luuka 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala rütm on alati õige.

PALVE TULIPUNKT:
Need, kes ei võta puhkust

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.