Liigne pagas

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 12:1-3

Seepärast ka meie, kelle ümber on nii suur pilv tunnistajaid, pangem maha kõik koormav ja patt, mis hõlpsasti takerdab meid, ja jookskem püsivusega meile määratud võidujooksu! (Heebrealastele 12:1)

Vajasin hiljuti üht riideeset, mida ma polnud ammu kasutanud. Minu riidekapp oli aga sedavõrd täis, et konkreetse eseme leidmine osutus võimatuks. Enamust riietest polnud ma ammu kasutanud ja tegelikult moodustasid need mittevajaliku pagasi. Otsustasin riiete osas inventuuri teha ja mittevajaliku ära annetada. Nüüd on mu kapp palju paremas korras. Midagi sarnast juhtub vahel meie elus. Meie südametesse võib koguneda kadedust, pahameelt, kibedust ja valu, mis kõik moodustavad lisapagasi, mis takistab meid Jumala lastena elamast. Just täna on õige aeg vabaneda oma südames lisakoormatest ning otsida uut osadust Jumalaga.

Juan Julio Baez (Dominikaani Vabariik)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, tule meie südametesse! Aita meid vabaneda kõigest, mis pole Sinu silmis hea, ja leida jõudu ning rahu Sinus. Palvetagem Jeesuse õpetuse järgi: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jeesus on minu sõber ja Päästja.

PALVE TULIPUNKT:
PATUKOORMAST VABANEMINE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.