Pilk Jeesusel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 14:22-33

Tema ütles: „Tule!” Ja Peetrus astus paadist välja ning kõndis vee peal ja tuli Jeesuse juurde.Aga tuult nähes lõi ta kartma ja hüüdis uppuma hakates: „Issand, päästa mind!” (Matteuse 14:29-30)

Ühel pärastlõunal olin oma sõulauaga jälle merel. Vesi oli väga selge ja korraga nägin tumedat varju vee all minu suunas liikumas. Et paremini näha, hakkasin sõulauda keerama, kuid kaotasin ärevusest tasakaalu. Kukkusin sügavasse vette ja mu sõiduvahend läks kummuli. Ühtlasi olin veealuse varju silmist kaotanud. Mind haaras paanika, sest haid pidavat inimese hirmu tajuma ja seepeale ründama. Klammerdusin laua külge ja hakkasin palvetades kalda poole ujuma. Jumala abiga see õnnestus. Merel sõudes olen vahel mõelnud, mida tähendas Peetrusele järvepinnal kõndimine. Kuni ta vaatas Jeesusele, võis ta seal liikuda sarnaselt minule, kuid kui Jeesus silmist kadus, keskendus ta üksnes hirmule. Kõigil tuleb elus ette väljakutseid: haigused, töökaotus, surm. Need on hirmutavad kogemused, eriti kui peame üksinda toime tulema. Kristlastena saame hirmule vastu astuda palve, Pühakirja ja usukaaslaste osaduse abil. Keset raskusi võib Jumal anda imelist rahu.

Ron Lazenby (Alabama, USA)

PALVE:
Armas Jumal, meie Kaitsja, aita meid keskenduda vaid Sinule, et me ei hakkaks alla vajuma. Täname Sinu ligiolu eest. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal aitab mind alati kaldale.

PALVE TULIPUNKT:
VEESPORTLASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.