Valikud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 3:26-29

Ei ole ju erinevust juudi ja kreeklase vahel, sest seesama Issand on kõikide Issand, rikas kõikide heaks, kes teda appi hüüavad. Sest igaüks, kes hüüab appi Issanda nime, päästetakse. (Roomlastele 10:12-13)

Kui jõudsin kolmandasse klassi, olin sunnitud mõtlema rassiliste erinevuste peale. Kõik õpilased pidid registreerima end eksamiteks ja täitma vastava vormi. Selles olid kõigepealt tavalised küsimused, mis puudutasid nime, vanust ja aadressi. Kuid siis sattusin segadusse, sest pidin valima endale rassi. Pöördusin õpetaja poole abi saamiseks ja sain vastuseks, et võiksin valikust märkida oma isa rassi. See tekitas veelgi enam küsimusi, sest mu isa oli poolenisti afroameeriklane ja poolenisti hispaanlane. Minu ema oli valge. Suuremaks kasvades hakkasin märkama, et meie perekonda ei peetud päris tavaliseks ja mul oli raske ennast määratleda. Meie peres valitses õnneks seisukoht, et kõik inimesed on Jumala loodud ja igaüks on väärtuslik. Seega peaksime armastama kõiki, välimusele vaatamata. Pole oluline, millisesse kategooriasse kuulume, sest oleme kõik Jumala lapsed.

Breyanna Parr (Texas, USA)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud selle eest, et oled meid kõiki erilisel viisil loonud. Aita meid näha ligimesi võrdsete Sinu lastena. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala perekond on suur.

PALVE TULIPUNKT:
RASSIÜLESED PEREKONNAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.