Pöördepunkt

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 15:50-58

Niisiis, mu armsad vennad, olge kindlad, kõigutamatud ning ikka innukad Issanda töös, teades, et teie vaevanägemine Issandas ei ole tühine. (1. korintlastele 15:58)

Mu vanemad teenivad meie piirkonna kristlikke gruppe ja ma olen aidanud neid sageli nende väljasõitudel. Mõne aja eest muutusid need reisid mulle vastumeelseks. Ma ei tajunud enam Jumala kohalolu ning rääkisin sellest ka vanematele. Isa pidas kristlikku teenimistööd elus kõige olulisemaks ja soovitas mul tõsiselt järele mõelda, millel on minu jaoks tõeline tähendus. See tekitas minus trotsi ja pahameelt, sest Jumala teenimine hakkas tunduma koormana. Mõni päev hiljem juhtusin kuulama üht kristlikku laulu, milles kordus fraas: „Teeni mind rõõmuga!“ Kogesin selgelt Jumala ligiolu ja sellest sai minu jaoks vaimulik pöördepunkt. Minu kahtlused kadusid, mind täitis rõõm ja siiras soov kuulutada koos vanematega Jeesuse Kristuse head sõnumit.

Carolina Murgueytio (Pichincha, Ecuador)

PALVE:
Elava Jumala Vaim, täname Sinu kohaloleku eest ka siis, kui meid haaravad kahtlused. Aita elada tõeliste jüngritena ja kasutada oma häält, et jagada Sinu sõnumit ligimestega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on minuga ka kahtlustes.

PALVE TULIPUNKT:
USUS KAHTLEJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.