Vabaks muredest

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 6:25-34

Seepärast ma ütlen teile: Ärge muretsege oma hinge pärast, mida süüa, ega oma ihu pärast, millega riietuda! Eks hing ole enam kui toidus ja ihu enam kui rõivas? (Matteuse 6:25-27)

Ma olen suur muretseja. Kui probleemid kipuvad üle pea tõusma, siis püüan leida mingit inspiratsiooni, et mõtteid mujale viia. Vahel on abi tavalistest asjadest. Näiteks läksin ühel varahommikul koeraga õue ja nägin verandal väikest lindu, kes oli leidnud seal vihma eest varju. See vaatepilt tuletas meelde tänast kirjakohta. Jeesus õpetab meid mitte muretsema ning võtma eeskuju kasvõi lindudest, kes ei külva ega lõika, sest nende eest hoolitseb Looja. Tahaksin vähem muretseda, eriti asjade pärast, mis ei sõltu minust. Jumal on juhtinud minu samme, aidanud üle saada sõjatraumadest, päästnud mind orkaani käest ja paljudest muudest ohtudest. Olen juba eakas ja usaldan oma tuleviku Jumala kätte. Tema ei jäta mind maha. Loodan igal hommikul näha mõnda väikest lindu, kes tuletab meelde Jeesuse sõnu – et annaksin kõik oma mured üle temale, kes toob rahu ja rõõmu.

Harold Lemley (Georgia, USA)

PALVE:
Rahu ja rõõmu Jumal, aita meid heita oma mured Sinu peale ja jääda igas olukorras Sinule ustavaks. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mis aitab mul täna Jumalat usaldada?

PALVE TULIPUNKT:
MURETSEVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.