Õige aeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koguja 3:1-14

Kõik on ta omal ajal hästi teinud; ta on nende südamesse pannud ka igaviku, ometi ilma et inimene mõistaks Jumala tehtud tööd algusest lõpuni. (Koguja 3:11)

Olen püüdnud aastaid viia isiklikke eesmärke kooskõlla Jumala plaaniga. Muusiku ja heliloojana olen sageli võrrelnud oma tulemusi samas valdkonnas töötavate kolleegide saavutustega. Pärast teise poja sündi sattusin rahalistesse raskustesse, kuna pidin üksinda lapsi kasvatama. Paratamatult jäi looming tagaplaanile, mis tõi kaasa palju meelehärmi. Olin lootnud end erialal teostada, kuid nüüd oli tunne, et mul ei õnnestu elus midagi saavutada. Aja jooksul hakkasin siiski asju teisiti nägema. Koguja annab teada midagi väga olulist Jumala ajastuse kohta. Iga tõotus täitub omal ajal. Looduses on kõik omal kohal – lilled õitsevad eri aegadel, kuid kõigil on võimalus õiteilu esile tuua. See käib ka meie kohta. Jumala plaani täitumise ajastus pole karistus, vaid märk meile ainuomasest eesmärgist.

Katie Overbeek (Ontario, Kanada)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid näha Sinu tööde ajastust kui õnnistust, mitte karistust. Kinnita meid, et võiksime Sinu plaanis osaleda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu tulevik on Jumala käes.

PALVE TULIPUNKT:
ET MÕISTAKSIME JUMALA AJASTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.