Uus jõud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Kuningate 19:1-13

Ja ta heitis maha ning jäi magama leetpõõsa alla. Aga vaata, üks ingel puudutas teda ja ütles temale: „Tõuse üles, söö!” (1. Kuningate 19:5)

Mu elus oli aeg, mil kohustuste hulk hakkas üle jõu käima. Olin füüsiliselt ja vaimselt väga väsinud ja lausa kisendasin Jumala poole: “Ma ei tea, kuidas selle kõigega toime tulla. Ma vajan abi!” Palvetasin umbes tunni ja viibisin sel ajal otsekui poolunes. Hiljem taipasin, et ma polnud osanud millegi konkreetse pärast palvetada, kuid tundsin end hästi puhanuna. Jumal oli vastanud ja andnud mulle uue jõu ja otsusekindluse. Mulle meenus lugu prohvet Eelijast, kes oli sedavõrd kurnatud, et soovis surra. Tema jaoks näis olukord väljapääsmatu, kuid Jumal lasi tal uinuda ja saatis seejärel ingli süüa viima. Eelija sai uue jõu ja jätkas Jumalaga suhtlemist ja oma ülesande täitmist. Jumal annab meile vajadusel puhkust, et suudaksime teda hästi teenida.

Tandy Balson (Alberta, Kanada)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind armastuse ja kõigi meie vajaduste täitmise eest. Sa annad meile kõik vajaliku ka siis, kui me ei tea, mida küsida. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal uuendab mu jõu.

PALVE TULIPUNKT:
ELUST VÄSINUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.