Saadikud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 5:16-21

Meie oleme nüüd Kristuse käskjalad, otsekui Jumal ise julgustaks meie kaudu. Me palume Kristuse asemel: Andke endid lepitada Jumalaga! (2. korintlastele 5:20)

Tänane kirjakoht meenutab meile, et oleme Kristuse käskjalad ehk saadikud, millist tähendust algtekstis olev sõna samuti sisaldab. Riigi poolt määratud suursaadikud esindavad oma maad kõikjal maailmas. Neil on suur mõju poliitikale ja õigus esindada oma valitsuse huve. Just sellisesse ametisse on Kristus oma järgijad kutsunud. Meie ülesandeks on esindada teda kõigi inimeste ees – peegeldades tema armastust, halastust, kaastunnet, rõõmu ja heldust. Meil on suurejooneline vastutus olla Kristuse-sarnased selles maailmas. Kõik meie sõnad ja teod annavad tunnistust Jumala riigi kohta. Paulus kinnitab, et oleme saanud Kristuselt eneselt õiguse teda esindada. Me suudame selle ülesande täita, kui toetume tema armastusele ja andestusele.

Todd Diedrich (Wisconsin, USA)

PALVE:
Armas Jumal, andesta meile, kui me ei suuda Sind hästi esindada. Anna meile oma armastuse läbi uut jõudu end Sinule pühendada. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen Kristuse saadik.

PALVE TULIPUNKT:
SUURSAADIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.