Taeva linnud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 6

Pange tähele taeva linde: nad ei külva ega lõika ega kogu aitadesse, ning teie taevane Isa toidab neid. Eks teie ole palju enam väärt kui nemad? (Matteuse 6: 26)

Mulle meeldib jalutada pargis, kus kohtab alati väikesi linde. Mõnel harval juhul lendab mõni su peopesale ning sa toidad teda pähklite või seemnetega. Kord see juhtus minuga. Sirutasin käe pähklitega välja ja minu üllatuseks lendasid linnukesed mu peopesale. Ma hoidsin kätt endale nii lähedal, kui sain, aga linnukesed lendasid ikka mulle peopesale. Siis meenusid mulle salmid Matteuse evangeeliumist 6:26: „Pange tähele taeva linde, nad ei külva ega lõika ega pane kokku aitadesse ja teie taevane Isa toidab neid. Eks teie ole palju enam kui nemad?“ Ma kohtusin Jeesusega juba lapsena. Ma olin kirikus nagu väike lind aias, kuid tundsin hirmu tulla Jumalale lähemale. See usaldamatus kasvas minu sees sedavõrd suureks, et ma viimaks ei mõelnudki enam tulla Jumalale lähemale. Siis kinkis Jumal mulle võimaluse õppida seminaris, kus nägin teistsuguseid linde, kes lendasid Isa peopesale ja said sealt toitu. Ja sellest ajast saadik ei ole mul enam hirmu. Ma tulen lihtsalt Jumalale lähemale. Kui mina tundsin rõõmu sellest, et linnukesed lendasid minu peopesale, rõõmustab taevane Isa palju enam sellest, kui tema lapsed leiavad tee tema juurde.

Jelena Kask (Tallinn)

PALVE:
Armas taevane Isa, palun inimeste eest, kes kardavad tulla Sinu ligi. Anna neile selleks jõudu ja ümbritse neid oma armastusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ootab oma lapsi enese juurde.

PALVE TULIPUNKT:
INIMESED, KES EI TUNNE JUMALAT

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.